Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

Chestionar

Socio-demo 1

Iti multumim ca ai acceptat invitatia de participare. Raspunsul tau conteaza !

Premii. Pentru parcurgerea integrala a chestionarului (doar 15 minute) si inscrierea in comunitatea RaspunsulTau.ro (doar 2 minute) vei intra in tragerea la sorti unde poti castiga un telefon Samsung Galaxy S3 Mini .
Te ascultam! Raspunsurile tale vor contribui la imbunatatirea unor produse si servicii si va reamintim ca este important ca fiecare raspuns sa fie sincer pentru acuratetea datelor si pentru a putea intra in posesia premiului, in cazul in care esti castigator.
Este confidential. Informatiile pe care ni le vei furniza completand acest chestionar sunt strict confidentiale si vor fi folosite doar in scopul unor prelucrari statistice.
Tombola
Tombola

Va multumim pentru ca ati acceptat invitatia de participare. Opiniile dvs. sunt foarte importante pentru noi!

Pentru parcurgerea integrala a chestionarului veti primi 15 puncte (daca sunteti deja membru al comunitatii RaspunsulTau.ro).

Pentru parcurgerea partiala a chestionarului veti primi 5 puncte (daca sunteti deja membru al comunitatii RaspunsulTau.ro).

Raspunsurile dvs. vor contribui la imbunatatirea unor produse si servicii si va reamintim ca este important ca fiecare raspuns sa fie sincer pentru acuratetea datelor si pentru a putea intra in posesia premiului, in cazul in care sunteti castigator.

Pentru inceput, va rugam sa ne spuneti cate ceva despre dvs.
2. Dvs. sunteti: *Aceasta intrebare asteapta raspunsul tau.
3. In ce tara locuiti dvs. ? *Aceasta intrebare asteapta raspunsul tau.
In ce zona locuiti dvs. ? *Aceasta intrebare asteapta raspunsul tau.
Pentru urmatoarea intrebare apasati butonul Inainte !
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software